Nova College
 
Nieuwsbrief 15-9-16
    Bekijk in je browser
Nova College
 
Nova Skills vakwedstrijden

Kom aanstaande dinsdag naar de Nova Skills vakwedstrijden op de Zijlweg 203. Deze voorrondes binnen het Nova College zijn onderdeel van ons excellentieprogramma. Je bent van harte welkom! De winnaars gaan door naar de regionale Skillswedstrijden (kwalificatieronde) van Skills Heroes. Wie daar wint, gaat door naar de landelijke wedstrijd met als uiteindelijk doel de Euroskills. Worldskills en Euroskills wisselen elkaar af.

De kantine is het centrale hart. Daar vinden de officiële gedeeltes en een aantal wedstrijden plaats. De volgende opleidingen doen mee: Zelfstandig werkend kok, Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw, Haarverzorging, Interieuradviseur en Junior accountmanager IVS. De technische opleidingen houden vakwedstrijden samen met Horizon College en Regio College op vrijdag 28 oktober in Heerhugowaard.

Bekijk hier het programma >>

Je kunt vrij rondlopen en kijken bij de verschillende vakwedstrijden. Bedenk wel dat de studenten geconcentreerd aan het werk zijn, dus leid ze niet af. Kijken en genieten kan wel, graag zelfs!

Excellentieprogramma
Op het Nova College zien wij het als onze opdracht om jongeren zich optimaal te laten ontwikkelen als vakman/-vrouw en als persoon. Elke student ontwikkelt zich op zijn of haar eigen niveau. Binnen de Skills vakwedstrijden krijgen studenten kans hun excellentie te tonen, Skills is onderdeel van het Nova Excellentieprogramma van het Integraal Kwaliteitsplan.

 
Facebook   Twitter   Youtube
ROC Nova College   |       |   023 530 20 10